Gruparea de pe malul Târnavei Mari, Gaz Metan Mediaș va pleca săptămâna viitoare în Spania pentru disputarea unui amical împotriva celor de la Real Valladolid.

Anunțul a fost făcut și pe site-ul oficial al formației spaniole, că pe 14 noiembrie, de la ora 21:00, ora României, va juca un meci amical împotriva celor de la Gaz Metan Mediaș.

Spaniolii au precizat că meciul cu Gaz Metan va conta pentru a 45-a ediție a „Trofeului Orașului Valladolid”. Trofeul reprezintă o tradiție a clubului și se va juca pe stadionul „Jose Zorrila”, în pauza datorată meciurile echipelor naționale.

„Clubul român Gaz Metan Mediaș va fi invitat. Echipa se află în localitatea Mediaș și e fondată în 1945. Joacă acum în prima ligă din România, iar în sezonul trecut a terminat pe locul 7. Acum este pe locul 4, cu 22 de puncte. Printre reușitele istorie se regăsește o unică participare în cupele europene, în sezonul 2011-2012 din Europa League, când a eliminat-o pe Austria Viena”, scriu spaniolii. Valladolid, echipă la care brazilianul Ronaldo este acționar, se află pe 9 în La Liga, cu 14 puncte în 11 meciuri. Marți, a pierdut cu Barcelona, 1-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here