Un bărbat din Brașov a furat un autoturism de pe raza localității Cârțișoara, conducândul pe Drumul Național 1.

Politiștii rutieri, l-au depistat, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că brașoveanul nu avea permis de conducerea. Mai mult decât atât, șoferul avea o alcoolemei de peste 1 la mie.

”La data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 15,30, pe DN 7C, în afara localității Cârțișoara, în timp ce conducea un autoturism, un brașovean în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.Din verificările efectuate de către polițiști, s-a constatat că brașoveanul ar fi sustras autoturismul de pe raza localității Cârțișoara, conducându-l apoi spre DN 1, aceasta în condițiile în care nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului. Cercetările continuă la nivelul Serviciului Rutier Sibiu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here