În perioada 15 – 17 noiembrie a.c, medieșenilor li s-au pregătit o serie de evenimente pentru toate vârstele.

Vineri, 15 noiembrie 2019, medieșenii sunt așteptați la Sala Sporturilor din cartierul Vitrometan pentru a susține CSM Mediaș în partida cu Athletic Constanța. Intrarea este gratuită, iar startul partidei este programat pentru ora 18:00.

Sâmbătă, 16 noiembrie 2019, la Casa Schuller are loc un concerct caritabil susținut de către Soprana Anca boieru și pianistul Levi Kozma. Banii strânși în cadrul acestui spectacol ”Susținem inima prin muzică” vor merge către pacienții oncologici.

Tot sâmbătă, medieșenii sunt așteptați la o piesă de teatru intitulată ”Anonimul venețian”. Claudia Ieremia și Zoltan Kovacs vin tocmai din Arad pentru a pune în scenă această piesă de teatru. Sâmbătă, 16 noiembrie, ora 18:00 la Sala Traube. Prețul unui bilet este 10 lei , iar persoanele cu vârsta cuprinsă între 14 – 18 ani beneficează de intrare gratuită.

Sâmbătă, la Mediaș se desfășura un turneu de baschet dedicat celor Under 18. Pe lângă Clubul Sportiv Școlar Mediaș, vor mai lua parte și echipele CSS Târgu-Jiu, Aurel Vlaicu București și CSU Ploiești.

Duminică, 17 noiembrie 2019, handbalistele medieșene, junioare 1 de la CSS Mediaș vă invită să se sustineți în partida cu LPS Pitești. Startul partidei este programat pentru ora 12, la Sala de Sport a Școlii Generale nr. 5 – intrarea este liberă.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here