Vești proaste de la meteorologi pentru români. Ultimul anunț al ANM prevestește o dură schimbare a vremii în următoarea perioadă.

Cu toate că în primă instanță vremea dă semne de încălzire, tendința nu este una de durată. Vremea schimbă foaia în câteva zile și va aduce un val de aer rece alături de lapoviță și ninsoare.

Vremea de 1 Decembrie la Mediaș va fi instabilă, posibil că plouă, iar temperatura maximă va fi între 0 – 4 grade Celsius.

Cum e vremea la parada militară Meteorologii anunță că vremea de 1 Decembrie nu va fi foarte rece în cele mai multe regiuni din țară, dar nici în București, unde va avea loc paradă militară de Ziua Națională a României.

De Ziua Națională, cerul va fi înnorat, iar și este posibil să apară câteva ploi sporadice, în special noaptea și spre dimineață. Cum va fi vremea la parada militară în București De 1 decembrie, minimele termice se vor situa, în medie, între 2 şi 6 grade Celsius, mult peste valorile înregistrate anul trecut de Ziua Națională, când temperaturi maxime s-au încadrat, în general, între -9 și 2 grade Celsius, iar cele minime între -16 și -4 grade.

Apariția ploilor va fi posibilă dar vor fi, în general, slabe, potrivit meteorologilor. După data de 1 decembrie şi până pe 8 decembrie, minimele termice se vor situa între 0 şi 3 grade Vremea de 1 decembrie la Alba Iulia De Ziua Națională, la Alba Iulia, meteorologii anunță maxime de 6 grade Celsius și minime de 3 grade. Cerul va fi parțial însorit. În toate regiunile, mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here