Meteorologii vin cu vești destul de bune în ceea ce privește vremea în zilele următoare.

În municipiul Mediaș, temperaturile maxime se vor încadra între 15 – 17 grade Celsius, seara temperatura se va încadra între 1 – 4 grade Celsius. Până vineri, vremea se va menține frumoasă cu temperaturi destul de ridicate pentru această perioadă.

În zonele joase de relief din sud şi est va fi nebulozitate joasã în cea mai mare parte a intervalului, pe arii restrânse trecãtor va burniţa, iar îndeosebi la începutul zilei şi din nou noaptea pe spaţii mici va fi ceaţã. În restul teritoriului, cerul va fi temporar noros şi va ploua local în Carpaţii Meridionali şi în zonele submontane aferente şi pe arii mai restrânse în rest.

Vntul va sufla slab şi moderat cu intensificãri în prima parte a intervalului la munte, în special pe creste cu viteze la rafalã de 80…90 km/h, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sud-vest, centru şi în nord-est.

Valorile termice se vor menţine peste cele climatologic specifice datei în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã maximele se vor încadra între 11 şi 21 de grade, iar minimele între 3 şi 14 grade. Pe vãi şi în depresiuni, izolat se va semnala ceaţã.

Marți, 19 noiembrie 2019. Cerul va fi variabil în regiunile intracarpatice, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorãri persistente şi pe arii restrânse temporar va ploua slab sau va burniţa.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în zona de munte, în special pe creste, iar temporar şi la cote mai reduse şi în sudul Banatului.Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 12 şi 18 grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat va fi ceaţã.

Miercuri, 20 noiembrie 2019. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ploua, local în jumãtatea de sud-vest, la deal şi la munte şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului.

Vântul va avea intensificãri în zona de munte, mai ales pe creste, iar local şi temporar, dar la cote mai reduse, şi în restul ţãrii.Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 10 şi 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 şi 12 grade. Dimineaţa, izolat va fi ceaţã.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here