Medieșenii se pot bucura acum de mâncarea gustoasă de la Dabo Doner și în Mediaș.

Deschiderea oficială a restaurantului are loc joi, 31 octombrie 2019, la ora 12:00. Locația noului restaurant din Mediaș este în Piața Regele Ferdinand numărul 8.

Omul din spatele întregului concept Dabo Doner România este antreprenorul sibian Dan Paștiu, care a deschis, în 2013, la Sibiu, ușile primului său restaurant Dabo Doner și a dus doner-ul premiat de trei ori în Germania la noi în țară. Pentru Dan Paștiu Dabo Doner nu a fost prima afacere, el fiind iniţiatorul mai multor proiecte cunoscute pe piața sibiană pentru succesul pe care l-au avut.

După Revoluție, la mijlocul anilor 90” a mers în Germania unde a început de jos, lucrând în construcții. La început, căra plăci de rigips. După trei ani de locuit în Germania, Dan Paștiu s-a întors în România unde a început cu un microbuz pe care l-a transformat într-un chioșc unde vindea suc, ciocolată, bere. A urmat apoi un magazin pe care l-a închiriat.

De la chioșc și magazin alimentar, antreprenorul sibian a trecut la deschiderea de baruri și cluburi. Prima locație a fost Naf-Naf, un adevărat succes pe vremea aceea și este un nume și acum. A urmat Pizzeria Michelangelo, singurul local din Sibiu unde a intrat prințul Charles. A urmat apoi Cotton Club, care a fost cea mai reușită afacerea a lui până la acel moment. După doi ani de succes a vândut afacerea și a deschis Blow Up. O discotecă mare, de o mie de persoane, ceva măreț primit cu mult entuziasm de tinerii sibieni. După care a urmat locația de la Union, primul club din Piața Mică a Sibiului. În 2008 a deschis fast-food-ul “Spicy”, iar în 2011 restautantul grecesc Zorba.

Dan Paștiu se afla în Germania când un prieten l-a invitat să mănânce ceva diferit. În momentul în care a auzit cuvântul “doner” aproape a refuzat invitația. Dar când a ajuns să îl guste și-a schimbat părerea radical, devenind un produs senzațional pe care l-a consumat cu regularitate mai bine de cinci ani. Fiind convins că o să fie un succes și în România așa a luat naștere restaurantul Dabo Doner care a devenit una din cele mai apreciate francize din Romania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here