Antrenorul Marius Baciu a declarat, miercuri seară, la ieşirea de la audierea de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, că a fost pus într-o situaţie jenantă după ce un părinte al unui tânăr de la Daco-Getica, fosta sa echipă, l-a reclamat.

„Ce să se întâmple, am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su. Sunt şocat şi de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri. Toată situaţia a fost legată de nemulţumirea unui părinte de la Daco-Getica, cu ameninţări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost şi sunt părinte de copil şi am investit într-o şcoală de fotbal şi nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investiţiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el şi nu am băgat copilul lor. Aşa să le ajute Dumnezeu la fiecare. M-a speriat foarte tare situaţia. Declaraţia a fost o jumătate de oră. Am fost comunicativ şi le-am explicat cu sinceritate ce s-a întâmplat. Le-am spus adevărul. Eu cred că am fost şi sunt un tip corect în orice privinţă”, a declarat tehnicianul, la ieşirea de la audieri, potrivit sport.ro.

Citește și: FOTO VIDEO Medieșeanul Marius Baciu, ridicat de trupele speciale direct de la meci

Avocatul antrenorului a precizat că nu a fost luată nicio măsură preventivă împotriva acestuia, dar că Marius Baciu are calitatea de suspect, dosarul neavând legătură cu mafia pariurilor.

Antrenorul echipei de fotbal Turris din Liga a II-a, Marius Baciu, fost căpital al Stelei, a fost ridicat, miercuri, de DICE şi SIAS imediat după meciul câştigat de echipa sa cu FC Snagov şi adus cu mandat la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

Până în acest moment, procurorii nu au comunicat oficial despre motivul ridicării fostului căpitan al Stelei.

Marius Baciu, în vârstă de 44 de ani, a evoluat în cariera de jucător la FC Inter Sibiu, Gaz Metan Mediaş, Steaua Bucureşti, LOSC Lille, RW Oberhausen, Panserraikos, Oţelul Galaţi şi Universitatea Cluj. La Steaua, Baciu a evoluat timp de şase sezoane, în perioada 1996-2002, purtând şi banderola de căpitan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here