Criminalul de la Mediaș care a ucis cu sânge rece un tânăr în fața clubului Serabeva din Mediaș v-a stat la închisoare 12 ani.

Cei trei inculpați au primit în total 21 de ani de închisoare, cea mai mare pedeapsă fiind aplicată pentru Marius Rusu, un interlop din Alba-Iulia. Criminalul a fost eliberat din inchisioare pe baza recursului compensatoriu.

Scandalul a pornit din cauza unui conflict cu un prieten apropiat a lui Faghiura Marius Andrei (victima) cu criminalul, Marius Rusu. În noaptea de 12 spre 13 ianuarie 2019, Faghiura Andrei a venit în clubul Serabeva cu mai mulți prieteni pentru a-și rezolva probleme.

După nici un minut pe imagini se observă cum lucrurile degenerează și se creează o îmbulzează. Doi dintre scandalagii aruncă cu scaune, dar Rusu Marius scoate un cuțit cu o lamă de aproximativ 10 centimetri și începe să amenințe.

Medieșeanul Marius Andrei Faghura a fost ucis după ce în fugă a alunecat pe zăpadă și a căzut, fiind ajuns de principalul inculpat, Marius Rusu. Una dintre cele 11 lovituri de cuțit care au urmat i-a secționat artera femurală. Până la sosirea Ambulanței, tânărul de 25 de ani a murit, scrie Ora de Mediaș.

În timp ce Marius Rusu îl lovea pe Fagura cu cuțitul, un alt bărbat dintre inculpați îl lovea pe tânărul căzut la pământ cu piciorul în cap. Spre sfârșitul filmării apare și ultimul dintre inculpați, medieșeanul Ovidiu Otvoș care îi aplică victimei câteva lovituri cu pumnul. Instanța l-a condamnat pe Marius Rusu la 12 ani și patru luni de închisoare, la care i se adaugă și pedeapsa neexecutată de 777 de zile, pentru că a fost eliberat în baza recursului compensatoriu. Ceilalți doi inculpați au primit unul 5 ani de închisoare iar celălalt la 4 ani și două luni de închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here