Edward Iordănescu, tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaș, a clarificat discuțiile despre o eventuală plecare la Universitatea Craiova.

Echipa de pe Ion Oblemenco a rămas fără antrenor în această iarnă, după ce Victor Pițurcă a decis să plece de lângă olteni.

Deși în presă s-a scris că Edi Iordănescu ar fi favoritul patronului formației Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, antrenorul a precizat că nu va pleca de la Mediaș și a explicat și motivele care îl țin la echipa Gaz Metan.

„Salut. Cred ca e momentul sa clarific niste lucruri:

1. Sunt legat contractual, dar si sentimental de Gaz Metan si de Medias. Sunt dator moral baietilor sa duc la capat munca si lupta alaturi de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut in noi si ne-au sustinut joc de joc, sunt dator conducerii care de cand am venit mi-a dat putere de decizie totala si neconditionata la nivelul echipei. In concluzie, merg mai departe pe drumul pe care sunt.

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipa. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor roman cred ca si-ar dori ca intr-o zi sa aiba posibilitatea sa antreneze Craiova, iar eu nu fac exceptie !! Cred ca la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal il reprezinta publicul si iubirea lui extrema pt echipa si culori. Am fost in mai multe momente ca si adv al Craiovei si am trait un sentiment unic. Nici nu imi pot imagina ce ar insemna sa reprezint culorile Craiovei….Un titlu cu Craiova inseamna ca ti-ai asigurat iubire pt eternitate. Poate intr-o zi….

3. Intre mine si patronul M Rotaru exista o relatie deja lunga de amicitie si deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat si cu o dragoste imensa si neconditionata pt echipa. Vreau sa-i multumesc pt interesul profesional aratat de-a lungul timpului si sa-i urez bafta , mai putin pe 31 ian!!!”, a fost mesajul postat de Edward Iordănescu pe contul oficial de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here