Clubul FCSB a anunțat, marți, că mijlocașul Darius Olaru, de la clubul Gaz Metan Mediaș, s-a alăturat lotului condus de Bogdan Vintilă. De asemenea, au fost confirmate despărțirile de Ioan Hora, Juvhel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski.

Darius Olaru, în vârstă de 21 de ani, fusese achiziționat de FCSB încă din mai 2019, însă mijlocașul a mai rămas pentru prima parte a acestui sezon la Gaz Metan Mediaș, unde a reușit să acumuleze 21 de prezențe, trei goluri și trei pase decisive. La vicecampioana României, Olaru va purta tricoul cu numărul 27.

La capitolul despărțiri, în urma rezilierii înțelegerilor celor trei, Ioan Hora a semnat cu Gaz Metan Mediaș, Bozhidar Chorbadzhiyski s-a întors la formația de la care era împrumutat, ȚSKA Sofia, iar Juvhel Tsoumou a rămas liber de contract.

„Bine ai venit, Darius Olaru!

FCSB anunță transferul lui Darius Olaru, de la CS Gaz Metan Mediaș. Darius va purta tricoul cu numărul 27. Jucătorul s-a alăturat marți lotului condus de Bogdan Vintilă și a participat la vizita medicală de la Institutul Național de Medicină Sportivă. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese in tricoul roș-albastru!

De asemenea, clubul nostru anunță că Ioan Hora, Juvhel Tsoumou și Bozhidar Chorbadzhiyski și-au încheiat, în această iarnă, contractele cu FCSB”, a transmis clubul FCSB, luni, prin intermediul paginii de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here