FORTZA RO GROUP una dintre marile companii cu accesorii pentru construcții și macarale de închiriat din țară și nu numai, este un partener de încredere al Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaș.

Ce este FORTZA RO GROUP?
20 de ani de experiență. 20 de ani de profesionalism. Sute de închirieri de macarele. Mii de metri de schelă vândute.

Cunoscuții pentru PROFESIONALISM
Experiența da 20 de ani de importare a macaralelor SAN MARCO ne oferă credibilitate. Avem experiența sutelor de contracte de închiriere a macaralelor din stoc. Echipele de service, reparații și mentenanță sunt pregătite să facă față oricărei provocări legate de macaralele din șantiere.La fel profesionalismul pe celelalte sectoare de activitate este recunoscut fie că vorbim de schele pentru șantier, cofraje metalice de lemn sau PVC, utilaje pentru șantier sau scule pentru șantier.

Calitatea serviciilor este dată de PERSONAL BINE PREGĂTIT
Vechimea în activitate ne-a determinat să ne adaptăm nevoilor din piață și să învățăm, să ne perfectăm. Acum  ne mândrim cu echipe de profesioniști în toate domeniile de activitate: Macarale, cofraje, confecții metalice, service macarale, imobiliare sau spații comerciale.

www.fortza.ro

Macarale de vânzare sau de închiriat, cei mai buni din România
Fortza.Ro SRL există pe piaţa din România de peste 20 de ani şi e specializată în vânzarea şi închirierea de macarale dar şi în serviciile conexe acestui domeniu..
Seriozitatea noastră e confirmată şi de numărul mare de utilaje închiriate la momentul de faţă şi de numele mari în domeniul construcţiilor care au apelat în repetate rânduri la serviciile noastre. Gama completă de servicii ne oferă posibilitatea de a acoperi o plajă largă de servicii legate de utilajele închiriate.

  • Cei peste 20 de ani de experienţă ne recomandă şi ne confirmă seriozitatea.
  • Avem în inventar peste 150 de macarale turn si macarale automontante.
  • De-a lungul timpului foarte multe firme de construcţii au avut încredere în noi, peste 1320 de clienți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here