Sâmbătă, 17 noiembrie 2019, la sediul PNL din municipiul Mediaș a fost prezentă domna viceprim-minstru a României, Raluca Turcan.

Raluca Turcan, viceprim-minstrul României este foarte mândră de echipa PNL Mediaș și intreaga comunitatea medieșeană pentru susținerea Președintelui Klaus Iohannis în primul tur.

”Echipa noastră de la Mediaș își face datoria față de comunitate și asta se vede cu ochiul liber. Personal, am, inclusiv din acest motiv, un angajament ferm față de Mediaș, concretizat deja prin întâlnirile pe care le-am avut împreună cu primarul Gheorghe Roman la ministerele Dezvoltării, Fondurilor Europene, Transporturilor și de Interne. Proiecte blocate ani de zile pentru medieșeni au fost deja repuse în mișcare după ce au fost ignorate inexplicabil și inacceptabil de guvernarea trecută. Gheorghe Roman a fost între primii primari care a venit cu dosarele nerezolvate ale comunității la București și felul în care se implică merită cel puțin același tip de abordare din partea autorităților naționale. Centura Mediaș, locuințele ANL, transferul clădirilor de la Interne spre Primăria Mediaș sunt prioritățile imediate comunicate de Gheorghe Roman și pe care ni le asumăm la nivel guvernamental. Mediașul are, astăzi, la Guvern un partener, așa cum merită!” a declarat Raluca Turcan, viceprim-ministru a României.

LIVE VIDEO ORA 11:15 – Conferință de presă la sediul PNL Mediaș. Detalii pe www.infomedias.ro

Publicată de Info Mediaș pe Sâmbătă, 16 noiembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here