FCSB are în plan să renunțe la șase jucători în această pauză de iarnă, după cum a declarat chiar patronul Gigi Becali. Cel mai important nume care ar urma să părăsească echipa este fundașul lateral Cristi Manea.

Pe listă se mai află cinci jucători, care au fost propuși mai multor cluburi, printre care Gaz Metan Mediaș și FC Voluntari. „L-am oferit pe Cristi Manea mai multor cluburi, precum FC Voluntari și Gaz Metan. Pe Diogo Salomao, Claudiu Belu, Thierry Moutinho, Alexandru Stan și Adi Popa și încă câțiva i-am propus la fel, la Gaz Metan sau FC Voluntari.

Cine vrea să-i ia, să-i ia! Am vorbit și cu Edi Iordănescu, cu Mihai Teja, cu toată lumea. Eu nu-i dau afară. Le plătesc diferența de salariu dacă vor pleca. Dacă nu, vor sta și își vor lua banii. Nu păcălesc pe nimeni, nu îmi bat joc de jucători.” , a declarat Gigi Becali pentru gsp.ro, care vrea să înceapă un nou proiect la FCSB, pe modelul formației olandeze Ajax:

„Știți care e planul meu. Vreau să fim ca Ajax, construiesc o echipă cu jucători tineri. Vreau să merg în Champions League. Nu vreau doar să particip, ci să fac și cotă jucătorilor. Acolo se face cota bună.” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here