Primăria Municipiului Mediaş şi Consiliul Local al Tinerilor organizează cu ocazia sărbătorilor de Crăciun o nouă ediție a campaniei „Hrăneşte un zâmbet“, proiect care se adresează în mod direct elevilor de la şcolile gimnaziale din municipiul Mediaş şi satul aparţinător Ighişul Nou, elevi cu rezultate deosebite la învățătură, dar cu o situație materială nu foarte bună.

În cadrul campaniei, sunt amplasate coşuri în supermarket-urile partenere (până acum Carrefour, Konsta Splendid şi Penny Market), unde oricine poate dona produse de igienă și produse alimentare neperisabile, pe care le achiziționează din magazinele partenere.

”Vă invităm şi pe dumneavoastră să vă alăturați campaniei „Hrăneşte un zâmbet” şi să donaţi singur/ă sau împreună cu familia, prietenii, angajaţii, produse pentru copiii beneficiari. Ne-am dori ca acest lucru să se întâmple într-un cadru organizat, în prezenţa mass-media, pentru a atrage atenţia medieșenilor asupra acestei campanii, de aceea, în cazul în care doriți să ne fiți alături, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili împreună ziua în care mergeţi la cumpărături. Specificăm faptul că rămâne la latitudinea dumneavoastră suma pe care o veţi aloca acestei campanii.” a declarat Vlad Marți, primarul Consiliul Local al Tinerilor Mediaș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here