Fotbalul românesc va lipsi cel puțin o lună din peisaj. Comitetul de Urgență al FRF a decis ca ligile și competițiile interne să fie suspendate pe durata stării de urgență instaurate de luni, 16 martie, de către președintele României.

Va dura cel puțin o lună de acum înainte până să vedem fotbal, fie la stadion, fie la TV, Răzvan Burleanu, apreciind că data de 22 aprilie este cea mai optimistă privind reluarea competițiilor interne.

Play-off în Capitală, meciul etapei duminica seara 
În acest moment, în perspectiva discuțiilor de azi, ce vor fi între reprezentanții LPF, FRF și cluburi, oficiallilor Ligii le-au parvenit mai multe idei ce vor fi dezbătute.

  • Una dintre ele este aceea ca toate meciurile din play-off să se joace la București! Fie pe Național Arena, fie pe cel mare stadion al țării plus încă unul, în cazul în care gazonul nu va rezista la jocuri din 3 în 3 zile.
  • Partidele din play-off ar urma să se dispute sâmbăta și duminica, iar duminica, de la ora 21:00, să fie cel mai tare meci al rundei!

 Se merge și mai departe: cele 6 formații să fie cazate la București, la hoteluri separate, fiecare să închirieze câte o bază și să se joace și chiar din două în două zile, cel mult din trei în trei zile. Campionatul s-ar încheia, la vârf, într-o lună.

Unde să se joace retrogradarea
Play-out-ul s-ar putea disputa tot în Capitală sau la Cluj Napoca. Dacă e să se joace la București, ar urma să se desfășoare pe stadioane precum Dinamo, Clinceni, Chiajna sau chiar Arcul de Triumf, dacă va fi gata la timp.

La fel, formațiile să fie cazate în Capitală sau în zona limitrofă. Dacă play-out-ul va ajunge în capitala Transilvaniei, atunci meciurile s-ar juca pe Cluj Arena sau pe arena CFR-ului, „Dr. Constantin Rădulescu”, iar duelurile să fie vinerea, sâmbăta și lunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here