Patruzeci și două de secții de votare vor funcționa la Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou la alegerile prezidențiale programate în luna noiembrie.

Medieșenii care au drept de vor trebuie să știe că față de alegerile europarlamentare desfășurate în luna mai 2019, au intervenit modificări în ceea ce privește arondarea și delimitarea unor secții de votare, fiind vorba despre două secții de votare din cartierul Vitrometan.

“În municipiul Mediaș vor fi amenajate 42 de secții de vot, dintre care una în Ighișul Nou, pentruca toate persoanele cu drept de vot să își poată manifesta acest drept la cele două tururi ale alegerilor prezidențiale, care vor avea loc în 10, respectiv 24 noiembrie 2019. Față de alegerile europarlamentare desfășurate în luna mai a acestui an, la nivel de municipiu au fost efectuate o serie de modificări privind delimitările unor secții de votare. Astfel, alegătorii de pe străzile Școlii, Nicolae Bălcescu, Vulcan și Liviu Rebreanu vor vota la secția de votare numărul 137 din incinta Colegiului Tehnic Mediensis, iar alegătorii de pe străzile Teilor, Bâlea și George Barițiu își vor exercita dreptul de vot la secția 138 din incinta Școlii Gimnaziale Cireșarii. Pe listele de vot din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișul Nou sunt înscrie 48.299 de persoane cu drept de vot”, a declarat Anamaria Prodan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here