De la plecarea lui Edward Iordănescu de la Mediaș au început să apară și probleme de neîntelegere la clubul Gaz Metan.

Motivul pentru care Boroncoi a decis să plece şi el este că ar fi fost ignorat de Mărginean. Iar la solicitarea sa de a se discuta despre viitor, pentru că şi lui îi expiră contractul, a avut parte de o reacţie nervoasă a celui care conduce clubul.

Până în momentul de față, nu se știe cine va conduce echipa în partida de luni seară. Medieșeanul Flavius Boroncoi a părăsit cantonamentul de la București.

Contactat de Ora de Mediaș, președintele clubului medieșean, Ioan Mărginean a declarat că Flavius Boroncoi are serviciul asigurat.

Ioan Mărginean speră ca Uhrin să stea pe bancă

Duşan Uhrin şi staff-ul său sunt aşteptaţi să sosească la Bucureşti în această după-amiază şi varianta ideală ar fi ca ei să stea pe banca de rezerve. Dar nu este sigur că observatorul jocului va fi de acord, ţinând cont de protocolul medical al Ligii 1. Oricum, ar fi cel puţin ciudat ca jucătorii să fie coordonaţi de pe margine de un tehnician cu care nu au lucrat niciun minut.

Alături de Boroncoi, la prima echipă a fost adus şi Bruno Alexandru Vienescu, 31 de ani, şeful Centrului de Copii şi Juniori al Mediaşului. Un tânăr care a făcut şcoala în Anglia, a lucrat la WBA şi la Manchester City şi care a mai condus pentru o perioadă scurtă Centrul de Copii şi Juniori al Universităţii Craiova.

”Asta decide antrenorul principal” Dacă nu rămâne la echipa mare, o să fie antrenor în continuare la echipa a 2-a. Care va juca în liga a 3-a din sezonul viitor sau va antrena grupe de copii și juniori”, spune Ioan Mărginean pentru Ora de Mediaș.

Luni, 15 iunie 2020, Gaz Metan Mediaș joacă împotriva celor de la Astra Giurgiu, iar pe banca alb-negrilor va sta Dușan Uhrin, a mai adăguat Ioan Mărginean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here