S-a rupt lanțul de iubire între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! Cei doi și-au spus adio și intenționează la modul cel mai serios să divorțeze.

După ceva timp petrecut împreună, perioadă în care și-au făcut planuri inclusiv de nuntă, după ce s-au căsătorit civil, cei doi și-au dat seama că drumurile lor nu tind spre același țel. Anunțul a fost făcut chiar de către Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu și medieșeanul Alex Bodi și-au spus adio
Cei doi s-au despărțit și împăcat de mai multe ori până acum, însă de data asta, având în vedere dramatismul cu care Bodi anunță sfârșitul relației, se pare că lucrurile s-au sfârșit într-adevăr.

Afaceristul a declarat pentru spynews.ro că și-au promis amândoi ca la următoarea ceartă urâtă care va apărea să se despartă definitiv, căci e clar că în acest fel nu mai pot continua împreună, că nu mai au intenții comune.

„Nu se poate conforma cu anumite chestii”
„Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm. Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a mai spus musculosul Biancăi Drăgușanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here