Luni după-amiază, la sediul PNL din municipiul Mediaș a avut loc o conferință de presă pentru transmiterea mesajului de mulțumire față de medieșenii care au ieșit la vot într-un număr foarte mare.

Gheorge Roman, Președintele filialei PNL Mediaș s-a declarat foarte mulțumit de numărul medieșenilor care au fost prezenți la vot, duminică.

Klaus Iohannis a reușit o victorie în turul doi al Alegerilor prezidentiale de la Mediaș. PNL Mediaș a reușit să obțină 84% dintre voturile exprimate. 18,995 de medieșeni au votat cu Klaus Iohannis, dumincă în turul doi al alegerilor prezidențiale.

”Dragi medieșeni, vă mulțumesc tuturor că duminică ați votat pentru alegerea președintelui României. În mod special, vă mulțumesc dumneavoastră celor care ați votat în număr mare pentru candidatul PNL în funcția de președinte al României, Klaus Iohannis. Am obținut la Mediaș un rezultat foarte mare. Ca primar al municipiului Mediaș vom face tot ce ține de noi pentru promovarea proiectelor mari a orașului Mediaș” a declarat Gheorghe Roman, președintele PNL Mediaș.

LIVE VIDEO – Conferință de presă la sediul PNL Mediaș pe tema alegerilor prezidențiale

Publicată de Ora de Mediaș pe Luni, 25 noiembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here